ВЕЛИКОДНІ КОШИКИ ДЛЯ ПОТРЕБУЮЧИХ ОСІБ

У неділю, 19 квітня, християни відзначали Свято Пасхи або Великдень. Це свято – найважливіше та найвеличніше, адже приурочене Воскресінню Ісуса Христа. Й, навіть попри карантин, який охопив всю планету, ми намагаємось провести це свято з родиною, нехай і онлайн чи просто по телефону. Однак є люди, яким нема з ким розділити це свято чи підготуватись до нього через різні життєві обставини.
Минулого тижня у Страсну п’ятницю в Центрі «Тавор» відбулось освячення пасхальних наборів. Отець Роман Штігер провів молитву та окропив смаколики для учасників проекту «Зерна добра». Цей проект Центр "Тавор" вже майже рік реалізовує у Новому Роздолі за підтримки жертводавців, які побажали залишитись невідомими. Волонтери занесли пасхальні набори до 40 людей, які потребують матеріальної та моральної підтримки (одинокі особи похилого віку з інвалідністю у складних життєвих обставинах). Було дуже приємно бачити їх щирі обличчя, подяку в очах, і, подекуди, сльози радості. Радості від того, що про них не забули і прийшли відвідати, незважаючи на теперішній стан в країні. Загалом, відвідини учасників проекту з принесенням необхідних продуктів відбуваються щотижня (зараз, на період карантину, це відбувається рідше).

Висловлюємо подяку тим, хто долучився до збору цих пасхальних наборів: ТзОВ "Хліб Трейд" (Медвідь І.), колективу магазину "Родинна ковбаска" та Гузик Олені Андріївні.

Дзвенислава Заседко,
волонтер проекту "Зерна добра"








Коментарі

Популярні публікації