Про нас пишуть... :)

Як добре, що у Терцентрі та «Таворі» трудяться ініціативні, чуйні працівники!

     Не вперше пишу у нашу міську улюблену всіма газету «Вісник Розділля». Бо як же інакше  розповісти мешканцям міста про хороших людей, про добрі справи, які у Новому Роздолі творять люди відповідальні, духовні, щирі. 

     Неодноразово писала про чудових працівників міського територіального центру по обслуговуванню людей похилого віку, які мені як рідні. 

     Цього разу слова вдячності висловлюю Наталі Самборській, котра щотижня відвідує одиноку бабусю, та ще й не з порожніми руками – щоразу з певним продуктовим набором чи необхідними речами побутового споживання. І поспілкуємося мило, і подарунками потішить, і вкотре додасть впевненості – світ не без добрих людей. 

Стефанія Крижанівська

ВІД РЕДАКЦІЇ:

     Ми поцікавилися у керівника ГО “Центр організації дозвілля для осіб з особливими потребами “Тавор” В.Василишина деталями цього проєкту, який реалізують у Новому Роздолі працівники та волонтери «Тавору». Отож, з травня минулого 2019 року діє благодійний проект для людей після 60-ти років “Зерна добра”. Жертводавцями цієї програми є люди, які побажали залишитись невідомими.

      40 людей у місті отримують моральну та матеріальну підтримку. Проект надає допомогу людям з інвалідністю, одиноким, віком від 60-ти років і які є у важких обставинах. Це і мізерні пенсії, за яку не завжди можна придбати необхідні речі, і брак уваги оточуючого середовища, часто – і відсутність можливості вийти з дому через стан здоров’я, і відчуття самотності. 

     Щотижня четверо соцпрацівників відвідують цих осіб і приносять їм продукти, підгузники, пеленки. А також морально підтримують, вислуховують, моляться спільно, спілкуються з ними. Учасники проекту за цей період стали для соцпрацівників наче рідні люди.

(газета "Вісник Розділля", №37 (1289), 9 жовтня 2020 року)







Коментарі

Популярні публікації